Wij gaan naar de beurs!

Beurs eigen huis, maisonmansion, restyleninhuis

Op 21 t/m 23 september van 10.00 tot 17.00 uur staan wij weer op de beurs Eigen Huis. 

De beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs in haar soort. Als je bouw-, verbouw en verhuisplannen hebt is dit zeker een beurs voor jou! De entreeprijs voor de beurs aan de kassa is € 17,50,-. Je kan de tickets ook alvast online bestellen met €3,50 korting. De beurs zal met de najaarseditie 2018 plaatsvinden in hal 12. Kom je met kinderen naar de jaarbeurs? Dan is er op zaterdag en zondag een gratis kinderknutselplein voor kinderen van 3 tot 13 jaar. De kinderen mogen hier 2 uur lang verblijven. beurs eigen huis, maisonmansion, krijtverf,

Wil jij je droom huis realiseren?

We staan op de beurs met het MaisonMansion team.

Beurs eigen huis, maisonmansion, najaarseditie, restyleninhuisAls je je muur, trap, plafond, keuken, badkamer ect. wilt verven. Dan mag je zeker de kans niet voorbij laten gaan om ons te bezoeken op de beurs.

Contant geld vergeten? Maakt niks uit, want bij ons aan de stand kun je betalen met pin. Ook kan je in de centrale hal van de jaarbeurs pinnen.

 

Ben je slecht er been of heb je niet genoeg ruimte in de auto, maar wil je toch graag komen? Geen probleem, bij ons kan je aan de stand de producten ook bestellen.

beurs eigen huis, maisonmansion, sfeer, restyleninhuisVrijkaarten

Op onze facebook pagina’s/groepen

  • MaisonMansion restylen
  • Restyleninhuis
  • MaisonMansion krijtverf

Gaan we vrijkaarten verloten, dus wees er zeker van dat je ze hebt geliked of er lid van bent.web statistics