Beurs KreaDoe 2018

 

Wij gaan weer naar de Kreadoe!!

Van woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november 2018 staan wij weer op de KreaDoe in de Jaarbeurs Utrecht. De KreaDoe is tijdens deze dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tickets

Je hebt veel verschillende tickets voor de KreaDoe. De reguliere entree ticket voor een volwassene is aan de kassa €13,-. Maar er zijn ook nog tickets in de online voorverkoop en die kosten €10,50 KLIK HIER. Kom je met de trein en vind je het daarom misschien handiger om een treinkaartje en entreeticket in één te kopen? Dan kan dat! KLIK HIER

Hou je van handgemaakt en DIY? Dan is dit een event voor jou! Je kan hier vijf dagen lang je inspiratie zijn gang laten gaan. Er zijn vele shops met creatief materiaal en workshops. Hier zie je ook de nieuwste trends op het gebied van haken, home deco, stempels, taarten, fashion, schilderen en nog veel meer .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je komt ons toch wel bezoeken?

Wij staan met het MaisonMansion team op standnummer 08.G040. Ben je onze standnummer vergeten? Maakt niks uit! Als je op de KreaDoe bent zal je ons wel vinden. Je ziet dan wel waarom.

Wil je weer creatief in je huis knutselen en frutselen dan mag je zeker de kans niet voorbij laten gaan om onze tientallen sjablonen, spuitbussen en nog meer te bekijken.

 

 

Vrijkaarten en meer info

Wil je graag weten hoe je vrijkaarten kan winnen voor de beurs? En/of wil je graag meer informatie over de beurs, zoals wat voor activiteitenprogramma er is? Bekijk dan deze pagina in onze shop KLIK HIER

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *