Feest met papieren rietjes

Moest jij ook even denken bij die tekst?? feest met rietjes en dan ook nog papieren rietjes, iets wat nog maar net een beetje ingeburgerd raakt in Nederland. Maar wij zijn er helemaal enthousiast over. Er zijn zoveel mogelijkheden om met deze rietjes een feestje net wat meer uitstraling te geven en wij gaan je hier 1 en andere laten zien. In onze webshop hebben wij momenteel 36 soorten/designs staan : Klik hier

 

Maar iedereen wil natuurlijk weten , hoe maken we een feestje nog leuker, kleden we het nog meer aan en heel veel andere tips……met rietjes!

 

 

feest rietjes 1         licht en donker roze 2

 

roze stippen 2           melkflesjes donuts

 

Bij bovenstaand is er weinig uitleg nodig denken we zo, de fotoos zeggen meer dan genoeg. En je kunt dit natuurlijk net zo maken zoals je zelf wilt. De opzet is om jullie ideetjes te geven en die dan naar eigen inzicht in te vullen. Wat bieden wij?? inspiratie en produkten, zo hebben wij niet alleen de rietjes maar hebben we ook deze retro melkflesjes per stuk. Klik hier

En dan heb je die superleuke rietjes vlaggetjes, dat is toch wel net ene beetje extra. Hieronder heb je een aantal soorten vlaggetjes, maar als je een beetje kan knippen en plakken, kan je dit uiteraard met elk soort papier doen. Met tekeningen van de kinderen of handgeschreven tekst is het soms nog veel persoonlijker.

Onderstaand kan je downloaden en gratis uitprinten!

hello-kitty-straw-flags-printable

orange-soccer-party-straw-flags

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

printable-rainbow-straw-flags

 

Banderitas-purpurina-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banderitas-purpurina-4

Banderitas-purpurina-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banderitas-purpurina-6

Banderitas-purpurina-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banderitas-purpurina-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je glazen / flesjes en of milkshake coupes wat meer ‘aankleden’? dan is onderstaand natuurlijk wel heel erg snel en makkelijk gedaan en wat een fantastisch resultaat!

feestdip

 

 

Ben je wat ouder en wil je een leuk feestje of een gewoon een gezellig samenzijn organiseren met volwassenen? dan zijn deze Papieren rietjes ook nog steeds ontzettend leuk. Gelukkig dat de trend van een feestje meer aankleden meer en meer uit Amerika overwaait, het kan tenslotte niet feestelijk genoeg zijn. En het is eens wat anders dan allemaal dezelfde slingers in de kamer met het zelfde tafelkleed toch?

Hier wat leuke fotoos om zelf je ideetjes op uit te werken, bij de 3e foto zie je de Masonjars van Ball staan, deze hebben wij in vele soorten en maten , klik hier.

 

rietjes party     rietjes feest

pink stripe ball

 

rietjes drankjes 4     rietjes drankjes

rietjes feest 1

 

 

Eigenlijk kun je er eindeloos mee aan de slag en we gaan er dan ook meerdere specifieke blogs aan besteden de komende tijd. Zodat iedereen voor een relatief klein budget (25 stuks kosten slechts € 3,50) al voor een sjieke of juist sfeervolle uitstraling kan zorgen.

Wat dacht je van deze Cakepops of Popcakes?? dat zijn toch geweldige traktaties (1 is met Marshmallows)

 

 

popcakes 1    popcakes 2

popcakes 4        popcakes

 

We hopen dat we jullie op leuke ideeën brengen en jullie inspireren zelf aan de slag te gaan ! Op naar het volgende blog! vergeet niet nog even op in de shop te kijken naar de Papieren rietjes 😉 Klik Hier

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest

2 reacties op “Feest met papieren rietjes

  1. Wat een leuke foto’s met al die vrolijke rietjes en weer een hoop ideetjes om een extra tintje aan ieder feestje te geven.
    Zelfs om er leuke traktaties van te maken lijken ze mij erg geschikt👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *