Muurverf voor elke ruimte

muurverf voor elke ruimte bij MaisonMansion

Muurverf van MaisonMansion

 

Iedereen heeft in huis wel een muur, waarvan je zegt, die mag een andere kleur, of die moet ik nodig eens opfrissen of je hebt een nieuwbouw project, waar je nog helemaal moet starten.

MaisonMansion heeft een muurverflijn in 1 liter blikken en 2.5 liter emmers.

 

 

MaisonMansion muurverf

 

 

Muurverf van MaisonMansion waarom deze kiezen?

Onze muurverf is van hoge kwaliteit en dat is niet alleen terug te zien in gebruik, maar ook in gemak. Deze verf dekt meer dan uitstekend, kan ook op  muren onder een veranda of terras en zelfs achter het gasfornuis op de spatmuur. Maar dan wel even 2 lagen.

De muurverf moet dus een flink aantal eigenschappen hebben, om alles aan te kunnen, laten wij nu met deze Muurverflijn hier aan kunnen voldoen!

 

Stoer toilet muur verf

 

Schimmelbestendig is een must, want of je nu een veel gebruikte badkamer hebt, of wellicht weinig mogelijkheden voor een goede ventilatie, schimmel is wel het laatste wat je wenst. En in een badkamer met name , moet het ook waterdoorlatend zijn, je muurverf moet er minimaal door belast worden. Daarom raden we deze Muurverf Neptunus lijn ook aan, op je plafond in diezelfde badkamer. Let wel op, het is niet geschikt voor op hout of plastic.

Kom je op ruimtes zoals het toilet of keuken, dan heb je ook te maken met wat scherpere reinigings artikelen, een muurverf moet wel aan die eisen voldoen. Wij raden dan ook echt aan, om in lastige ruimtes, deze verf 2 lagen te geven. Zodat je de volle bescherming hebt, deze verf behoeft uithard tijd van 28 dagen ong., dus niet direct met schoonmaakmiddelen aan de slag, laat het even tot zijn volle bescherming komen.

Heb je onze verf getest? dan kan je die bestellen in de 1 liter blikken of 2.5 liter emmers.

In andere kleuren zoals van de RAL waaier en nog 120.000 andere kleuren, hebben we de 1 liter blikken en 2.5 liter.  Onze Muurverf is ongeopend 1 jaar goed te houden, wij hebben wekelijks verse aanvoer van de lijn. Twijfel je of je muur niet teveel zal zuigen? je kan altijd de Multiprimer eerst op de muur doen. Ook deze kan je al in de kleur naar keuze bestellen.

 

 

Belangrijk om te onthouden is, als je het wilt kunnen reinigen en echt goed schrobben, dan 2 lagen, wil je het gewoon dekkend maken en gebruiken voor bijvoorbeeld je huiskamer, is 1 laag ook goed. Heel soms met heldere kleuren als roze , rood of geeltinten, moet je sowieso 2 lagen. Dit heeft te maken met kleurpigmenten in verf op zich.

 

stoer landelijk toilet muurverf

 

Ik zelf vind het heerlijke verf en dat zeg ik niet omdat ik het verkoop of aan de roots heb gestaan van, maar puur omdat dit super smooth is, snel resultaat geeft en ik hou van de keuze vrijheid in kleur.

Per liter moet je rekenen op 6 – 8 m2, het ligt enorm aan je ondergrond, zorg dat je muur goed schoon is, desnoods gebruik je eerst de MaisonMansion ontvetter. 

 

De verf heeft een softmatte uitstraling, is reukvrij en zeer prettig in gebruik, rollen of kwasten het maakt niets uit.

Deze muurverf is een absolute aanrader voor iedereen die 1 of misschien wel meerdere muren of kamers wil voorzien van een nieuwe frisse laag verf. Minder milieubelastend en gelijk in elke gewenste kleur.

Dit blog behoort toe aan onze winkel in Nunspeet en onze webwinkel KLIK HIER

Hier zie je 3 van de momenteel populairste Muurverfkleuren uit onze eigen kleurlijn:

 

 

 

 

 

 

Wil je inspiratie? leden van onze Facebookgroep @restyleninhuis posten zeer regelmatig , mooie, gave en hippe projecten. Laat je inspireren en motiveren.

 

Groetjes

Diana

Owner and Founder of MaisonMansion Paint

 

 

 

 

2 reacties op “Muurverf voor elke ruimte

  1. Hallo, onderste kant van de badkamer is lambrizering, geschilderd in een cremekleur, bovenkant is romantisch behanng, dit hangt er nu al 20 jaar, maar begint lostekomen, nu zou ik graag ipv opnieuw behangen de muren schilderen, heb een klein raampje dat kan opengezet worden, het plafond is dezelfde kleur als de lambrizering, dit kleur zou ik laten, is nog prima ! Mijn vraag, na het verwijderen van behangpapier, moet er dan een primer op de muur komen, en welke kleur raden jullie aan dan wat de verf betreft ? Ik hou van landelijk, en de badkamer is klein ! Alvast bedankt hoor , Rosane

    1. hai wij hebben geen expertise op gebied van behang. en ik kan verf aanraden maar ik mis daarvoor wat info. Als je naar mijn webshop gaat, zie je een chat button. als je daar even klikt met wat meer info , foto van wat je hebt en foto wat je wenst, komen we er vast uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *