Houtlak met hout look in kleur

Krasvast houtlak kopen

Dat kan tegenwoordig bij Maisonmansion. Inmiddels staat de matte versie online , maar wat is eigenlijk deze lak? Het voor iedereen die ons bedrijf al langer volgt, kent en er ook koopt, een lijn die in geen enkel opzicht, lijkt op iets wat wij al verkochten. Dat is belangrijk te weten.

 

Wat betekent PU ?

Het geeft aan dat er een toevoeging aan producten is toegevoegd, dat zorgt dat dit krasbestendig, slagvast is (denk aan PU in autolakken en steenslag) , maar ook verminderde waterdoordringbaarheid heeft. Het geeft een product ook een uitstekende vloeing, Wat wij ook wel selfleveling noemen in het restylen. Het geeft dus geen strepen.

Houtlak voor binnen

Deze houtlak is zeer geschikt voor binnen projecten. Denk hierbij aan houten tafels, keukens, stoelen , maar ook de trap. Het heeft een heel andere structuur, het is wat dikker (men kan ook van iets stroperig spreken) en is op basis van Urethaan Alkydhars. De beschrijving van het product , wordt zeer uitgebreid in beeld gebracht bij de product informatie. Vergeet niet naar beneden te scrollen bij de producten. Ventileren is wel aan te raden, het heeft een beetje een luchtje, maar het vervliegt ook weer heel snel.

Houtlak voor buiten

Deze houtlak is uitermate geschikt voor buiten. Denk hierbij aan houten trappen , een buitenkeuken of tafel. Het laat weinig tot geen water door indien goed gebruikt. Het geeft de houtlook nog weer, maar de toplaag is smooth. Op heel ruw materiaal raden wij aan , het wel op te schuren, zodat de losse vezeltjes weg zijn. Het legt zich namelijk over het project heen, dus ook over de vezeltjes. Als die niet weggeschuurd zijn, dan worden ze extra benadrukt. En dat is het laatste wat je wenst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houtlak PU van Maisonmansion is zeer geschikt voor pallet hout en meubeltjes van pallet hout, zorg er wel voor dat je de losse vezeltjes goed gladschuurt.

 

Wanneer kies je voor de houtlak

Als je keiharde producten zoekt, dus kraswerend, stootvast, watervast, geen moeilijke technieken, no nonsens gedoe. Schoon, kaal oppervlakte, houtlak erop (zie product omschrijving ivm laten) goed laten drogen en je project is af. We hebben diverse kleuren, echter door de transparante massa met kleur, zal dit op elke houtsoort anders overkomen. Dit omdat je die er doorheen ziet. De witte en de lichtgrijze , hebben wat meer kleurpigmenten. Aan te raden is, om bij deze kleuren eerst de blanco versie aan te brengen, maar dat is en blijft een advies. Kwasten reinigen met Terpetine, die is te vinden in onze webwinkel KLIK HIER.

Hou de kwast van de houtlak apart van de andere verflijnen uit onze webwinkel.

Ga naar de categorie Houtlak PU mat en kies je kleur. KLIK HIER

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *