All in verf

All in 1 verf uitleg van Maisonmansion

All in 1 verf

All in 1 verf is een op zich staande verflijn. De basis van dit product heeft geen overeenkomst van de basis van een andere verflijn. Het is heel menselijk om het product te willen vergelijken, dit maakt het lastig om dit product uit te leggen. De All in 1 lijkt dat op..? Of meer op..? De verf lijkt vooral op zichzelf en geeft een nieuw tijdperk aan.

All in 1 verf Morticia een matte verf van Maisonmansion

Milieubewuster worden we allemaal, moeten we allemaal, of we willen of niet en deze verf brengt dat deel ook weer een stukje dichterbij. Daarbij komt dat niet iedereen houdt van zijdeglans verven of Krijtverf. Veel mensen willen gewoon verven, punt. Het moet de kleur goed weergeven, mat zijn en niet te veel geven om over na te denken. De All in 1 verf is dan de juiste verf.

Deze verf is vol van kleurpigmenten, wat maakt dat de kleuren heel mooi overkomen. Zwart is ook echt zwart en wit is ook echt wit. Zonder afleiding in de look van chalk of een glansgraad.

All in 1 verf van Maisonmansion Ozul

Moet je de All in 1 afwerken?

Wij kunnen hierin slechts een adviserende rol aannemen. Kijk naar het project wat je wilt gaan aanpakken. In 8 op de 10 gevallen is het niet nodig je project met de All in 1 af te werken, maar er zijn en blijven uitzonderingen. Namelijk niet elk huishouden is hetzelfde qua gebruik. Denk hierbij aan een tafel in een huis met 3 pubers of een tafel voor iemand alleen die ook nog werkt. Denk aan de deur naar de meterkast of de deur naar het toilet, daar zit een enorm verschil in. Twijfel je over de afwerking? Klik gerust de Messenger chat aan op de homepage hier of het Whatsapp venster. Ik kijk graag met je mee.

Ook kozijnen worden aangepakt met de All in 1 verf van Maisonmansion

De All in 1 voelt wat ruw aan

Dat klopt! De verf kan na 2 lagen (wat ik altijd adviseer) wat ruwer aanvoelen dan bijvoorbeeld onze Krijtverf. Door de hoge pigmentatie en de andere basis maakt dat de samenstelling van het product in droge staat. Wat je kan doen (en dat doe ik zelf ook) is na 12 uur droging even met het schuurblokje er lichtjes overheen gaan. Dan voelt deze vaak veel smoother aan.

Kan de All in 1 overal op?

Nee, niet overal. Het is daadwerkelijk een andere verf dan de Maisonmansion Krijtverf, die we ook voor stof en leer gebruiken. Daar is de All in 1 niet geschikt voor. Echter merken we dat er ook heel veel uitzonderingen bestaan. Zo verfde iemand vorig jaar haar blauwe buitenzwembad aan de buitenkant met de All in 1 Ozul. Dat gaf een wonderbaarlijk gaaf effect. Ja die werd gebruikt en ja die stond buiten. Soms is het dus ook proberen en dat maakt deze verf uniek in zijn soort.

Is de All in 1 alleen voor binnen?

Nee, de All in 1 kan veilig naar buiten. Ik deed vorig jaar meerdere livestreams op Facebook hiermee. Ik verfde onze picknick set geheel in de All in 1. Moet bekennen dat ik het toen ooit af wilde werken, maar dat kwam er niet van. Wel had ik de Schellak eronder gedaan, vanwege geïmpregneerd materiaal. Ondanks alle weersinvloeden, bleef de verf te gek. De picknick set was echt in gebruik. Men zat er gewoon op met een zomerbroek en korte broek. Dat ging allemaal prima.

Wat zijn de minpunten van de All in 1?

Die zijn er niet echt, maar doordat mensen andere verven gewend zijn, zijn dit wel puntjes om even rekening mee te houden. De All in 1 heeft een uithardt tijd, dat is anders dan de droogtijd, hou hier rekening mee! De verf kan wat ruwer aanvoelen, maar zoals boven beschreven kan je dit verhelpen. Er zit geen UV filter in de verf. Als je een diepe zwart gebruikt op kozijnen moet je wel in de gaten houden of je dit met een van onze producten met UV filter wilt afwerken. Of dat je het na een poosje op die delen weer even opfrist. De verf is niet krasvast, dat is bijna geen enkele verf soort overigens. Krassen vang je op met de juiste afwerking. Als je in de categorie je kleur All in 1 aanklikt, zie je in de product informatie de tips en aanbevelingen hiervoor.

Kleurvrijheid

De All in 1 is echt een Maisonmansion verflijn en te verkrijgen in onze Maisonmansion kleuren. Doordat het onze eigen verf is kunnen wij dit ook mixen in ongeveer 70.000 kleuren naar wens. Twijfel je of we je kleur hebben? Vraag het dan eerst na! De All in 1 verf goed mixen met de bijgeleverde roer houtjes voor gebruik. We hebben geen testers van deze verf.

Trap geverf in de All in 1 verf van MaisonMansion kleur Ozul

Wat is het verschil?

Er bestaan teveel verschillen tussen de Krijtverf en All in 1 om op te noemen. Er is dan ook geen “dit is beter” of “die moet daarop” advies. Beide voelen anders, hebben een andere look, ruiken anders, smeren anders en hebben andere feiten om rekening mee te houden. Het blijft ten alle tijden een keuze en die hangt af van bovengenoemde factoren.

Klik door naar de categorie om te bestellen KLIK HIER

Volg ons ook op onze Facebookpagina @Maisonmansionrestylen. Vergeet ons geen like te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *