Buitenmuren verven met gevelverf

Gevelverf voor buitenmuren

 

Gevelverf wordt ook wel gezien als buitenmuurverf, wij hebben dan de matte vorm. Buitenmuren verven is minder vanzelfsprekend dat een muur binnen. Uiteraard is een muur onder de veranda, een schuurmuur of een stuk bij het terras geen probleem. Let wel op dat je muur schoon is , vaak wordt er aangeraden dit even te reinigen met een hogedrukspuit, en dat het goed droog is.

Door de trends van tegenwoordig zien we steeds meer donkere tinten verf voor buiten, dat kan heel warm worden, neem dat mee in je besluit voor een kleur. Zodat je je bewust bent waar is die donkere muur, waar zet ik de tuinset neer en andere aspecten hieromtrent.

Deze verf is echt bedoeld om een deel op te frissen aan de buitenkant of buiten , als je hele huizen wilt gaan verven, dient er vakkundig gekeken te worden door bijvoorbeeld een schilder.

Wij hebben een direct contact met onze fabriek, ook zij kijken regelmatig mee met projecten die klanten ons sturen of vraagstukken omtrend dit product. U krijgt altijd een vrijblijvend , gratis advies .

Vragen die u dan van ons krijgt:

Is het enkelsteen?

moeten er reparaties aan gebeuren?

wel of niet geisoleerd ?

Het is een bouwtechnisch aspect in sommige gevallen en dan is het fijn als er even meegekeken kan worden.

Maar ga je voor een tof kleurtje onder die mooie veranda, de mooie stenen muur achter in de tuin, dan is deze verf een absolute aanrader . Gevels zijn vaak niet heel ingewikkeld , dat is deels een muur en dat gaat prima, alleen het hele huis verven, dan even bovenstaand advies aanhouden.

De vraag wordt gesteld: hoe lang duurt het voor ik het weer opnieuw moet doen. Dat is lastig te beantwoorden, want hoe is het steen dat erop zit, waar staat het huis en welke kleur ga je gebruiken? Gemiddeld genomen is het tussen de 5 en 8 jaar zo  ongeveer.

 

Er zijn al veel voorbeelden met deze buitenmuurverf te vinden op onze Social media, zoals de Facebookgroep en Facebookpagina .

 

Gevelverf shop je hier KLIK

 

Succes en heel veel plezier met Restylen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *