De Maisonmansion kleuren

De Maisonmansion kleuren

ivoor witte krijtverf Orin kleur van MaisonMansion

Orin

Een prachtige zachte wit tint met de mooie naam Orin. Deze wit ligt het meeste in de buurt van een zachte ivoor wit. Prachtige wit tint die in zowel het koele als het warme pallet goed gecombineerd kan worden. Bijzonder mooi te combineren met de Ozul.

 

Krijtverf Ogma de off white kleur van Maisonmansion

Ogma

De Ogma is een wit tint. Door ons zelf gemixed, dit hebben gedaan door goed te luisteren naar wat klanten willen. Men zocht een koele wit tint die net niet wit was. Deze off-white heeft een grijzige oogopslag, maar niet genoeg om een grijs tint te zijn.

 

Intens wit krijtverf Jezebel bij MaisonMansion

Jezebel

” Jezebel ” is een naam die voorkomt in de bijbel en heeft de betekenis van eerbaar zijn. De naam is niet met een speciale reden gekozen.

Jezebel is onze meest witte kleur in dit prachtige pallet, deze kleur is de nieuwe hit. Uniek te combineren in de stoere sobere woonstijlen als tegenhanger van de donkere koele tinten.

 

Tribal taupe krijtverf van MaisonMansion 1

Tribal Taupe

De Tribal Taupe is een zachte woonkleur in de taupe tint. Mooi zacht maar tevens toe te passen in elke woonsfeer. Van landelijk tot stoer. Super te combineren met onze Circe en Orin.

 

Circe licht bruine krijtverf van MaisonMansion

Circe

Circe is een zachte bruin tint in de leemachtige tinten. Het is geen taupe, hoewel mensen dit soort kleuren vaak daaronder brengen. Echter is taupe een mee kleurende tint en dat is onze Circe niet. Heel mooi in combinatie met de Aurora.

 

een zacht bruine kleur krijtverf Whisper bij MaisonMansion

Whisper

” Whisper ” betekend letterlijk zachtjes praten. Deze prachtig kleur is ook zacht en heeft een lieflijke warme kleur. Als een lief  fluisterend woord is de Whisper zacht in haar looks.

Whisper, een bijzondere zachte bruin tint. Hoewel sommige deze als een taupe zullen omschrijven door de ietswat mee kleurende eigenschappen, zien wij het als een bruintint.

 

Krijtverf Nolan de licht grijze kleur van Maisonmansion

Nolan

De Nolan is vernoemd naar mijn kleinzoon. De kleur is geheel gemixt op geboortedatum, gewicht en andere kenmerken. Daar ontstond deze bijzondere zachte warme grijs tint uit. Een absolute aanrader voor elke woonstijl.

 

Izora beton grijze krijtverf van MaisonMansion

Izora

Heerlijke zachte betonkleur grijs met de mooie naam Izora. Izora is een koele grijs en past bij elke andere kleur uit ons kleur pallet. Zeer goed dekkend en mooi te combineren met de Roesia.

 

Jinx betongrijze krijtverf van MaisonMansion

Jinx

Jinx is de wat meer donkere grijs in ons kleurenpallet, maar op zichzelf staand lijkt dat wel iets minder. Prachtige koele grijs tint en uitermate geschikt voor alle woonstijlen. Onze Jinx kan perfect gebruikt worden in combinatie met de Izora voor de betonlook.

 

Ozul warm grijze krijtverf van MaisonMansion

Ozul

” Ozul ” is een naam die staat voor schaduw.

In ons pallet hebben we een aantal kleuren grijs. De Ozul is een zoals ze dat noemen, een warme grijstint met een beetje een bruine ondertoon. Eindeloos te combineren met de groentinten en heel bijzonder om door te schuren. Een aanrader in elke woonstijl.

 

Asterix antraciet kleur krijtverf van MaisonMansion

Asterix

Asterix is een koele tint antraciet. Een donkere grijs die niet veranderd van kleur als je er een warme tint bij plaatst. Denk hierbij aan een Asterix stoer grijze muur met een warm bruine vloer. Dit is perfect te doen. De Asterix is een ware toevoeging aan het kleuren palette.

 

De oud roze krijtverf Roesia kleur van de MaisonMansion collectie

Roesia

” Roesia ” is een naam die vroeger gebruikt werd in Frankrijk en staat voor Roos.

De mooiste roze tint in de krijtverven, onze MaisonMansion kleur Roesia. De zacht oud roze laat zien dat roze helemaal niet alleen voor een meisjes kamer is. Prachtig te combineren met alle kleuren uit het onze gehele kleuren pallet. Geen heldere roze tint wat het ook uitermate geschikt maakt voor muren.

 

Krijtverf Danu is een plum roze paarsachtige verfkleur van maisonmansion

Danu

De Danu is een mooie plum roze die zowel in stoere stijlen verwerkt kan worden als zoete taferelen. Waar roze vaak toebedeeld wordt aan kinderkamers voor meisjes, mag het gelukkig ook weer in huiskamers.

 

Aurora een zee groene krijtverf kleur van MaisonMansion

Aurora

” Aurora ” is de godin van de Dageraad, maar ook het Noorderlicht draagt de naam Aurora.

Aurora is een bijzondere kleur in onze collectie. Naast de grijs tinten lijkt het meer een blauw groen, maar het is een groene tint. Door sommige een zeegroen genoemd. Geschikt in elke woonstijl.

 

Sirona oud groene krijtverf van MaisonMansion

Sirona

” Sirona ” is de naam van de godin van de genezing.

Sirona is de groen die eigenlijk iedereen in huis zou moeten hebben. Een zacht oud groen. Prachtig in combinatie met de Jezebel wit, maar ook super stoer met onze donker grijze Jinx.

 

Krijtverf Xylia woonkleur groen bij MaisonMansion

Xylia

Xylia is een prachtige groene woonkleur. De stoere look door de wat zwarte ondertoon, maar ook een licht olijfgloed zonder te geel over te komen. Deze groen is prachtig op grote kasten, maar uiteraard een top kleur voor op de muur.

 

Merlin smaragd groene krijtverf van MaisonMansion

Merlin

Merlin is een stoer smaragd groen. Deze geweldige groen tint geeft een verkeerd signaal af als je er mee aan de slag gaat. Hij lijkt in de natte vorm heel helder en enorm groen, maar droogt bijzonder mooi, sober en stoer op. Voor mensen die van deze stoere en industriële stijl houden, maar niet zonder kleur in huis willen. Dit is een absolute aanrader en een toevoeging aan onze groentinten.

 

Licht blauwe krijtverf Rain MaisonMansion

Rain

Rain is een blauwe kleur met een grijze ondertoon. Deze kleur geeft rust in elk interieur stijl.

 

Magna donker blauwe krijtverf van MaisonMansion

Magna

Magna is een donker blauw die een blauwe ondertoon heeft. Vaak hebben blauwtinten een zwarte en soms wat paarse ‘gloed’. Deze zeer goed dekkende ‘Magna’ kan bij elke woonstijl en is prachtig te combineren met alle houtsoorten.

 

Grijs groene krijtverf Morticia van MaisonMansion

Morticia

De Morticia is een kleur waar je net als bepaalde andere kleurseries zoals Taupe, een flinke discussie van kan krijgen. Dat maakt deze kleur op zich al interessant. Wij hebben deze kleur echt in een lab samen laten stellen. Dit omdat we weten wat onze klanten wensen. Maar we toch ook “eigen” willen blijven. Heel officieel is het een grijs-groen, wat het geen warme tint maakt, maar sommige gaan deze op zeker bestempelen als een oud Zwart.

 

Goth intens zwarte krijtverf van MaisonMansion

Goth

“Goth” staat voor de afkorting Gothic.

De sfeer van ons etiket en logo komt uit de achtergrond van Celtic/Gothic. Goth staat ook voor intens en zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *