Fusion Glaze

Glaze , Fusion Glaze, Glacceer, Fusion mineral paint

Fusion Glaze

 

Fusion Glaze is een product wat wel wat uitleg nodig heeft. Om te weten hoe je het moet gebruiken, is het goed te weten wat het is. Glaze is een transparante substantie wat je mixed met de Fusion verf om als een dunne laag over een onderlaag verf aan te brengen. In dit geval het liefste de Fusion voor de mooiste resultaten. De open tijd is lang. Wat is open tijd? Dat is de tijd dat je product nog te behandelen is, zoals een structuur aanbrengen, een vorm of vegen maken. Net wat je wilt, de structuur die je maakt of de look is zeer persoonlijk. Met de Fusion Glaze kan je mooie accenten aanbrengen, voorheen werd dat bijna alleen met de Waxen gedaan. Maar dit is een nieuwe optie. Het werkt vriendelijker, sneller en je kan het beter verwerken op grote oppervlaktes.

 

Als je de Fusion op een kast hebt aangebracht en daarna de Fusion Glaze gemixed met een Fusion kleur, dan heb je goede protectie. Echter, als je een “high traffic area” hebt, zoals keuken of salontafel, werk dan altijd af met de Fusion Tough Coat. Hou bij alle producten van Fusion de droogtijden goed in de gaten, bij alle product informatie in onze webshop KLIK HIER staan veel details hierover.

 

Glaze , Fusion Glaze

 

Ik heb over dit product diverse filmpjes opgenomen, o.a. op ons Facebookaccount @maisonmansionrestylen. Hierbij een filmpje op mijn Youtube kanaal. Vergeet niet abonnee te worden!

 

 

 

Dit product vindt je in onze webshop klik op de foto                             clear, Clear Glaze, Glaze, Glaze Fusion, Fusionweb statistics


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *