Gevel buitenmuur verven

Gevelverf

Gevelverf wordt ook wel gezien als buitenmuurverf, wij hebben dan de matte vorm. Buitenmuren verven is minder vanzelfsprekend dat een muur binnen. Uiteraard is een muur onder de veranda, een schuurmuur of een stuk bij het terras geen probleem. Let wel op dat je muur schoon is , vaak wordt er aangeraden dit even te reinigen met een hogedrukspuit, en dat het goed droog is.

Door de trends van tegenwoordig zien we steeds meer donkere tinten verf voor buiten, dat kan heel warm worden, neem dat mee in je besluit voor een kleur. Zodat je je bewust bent waar is die donkere muur, waar zet ik de tuinset neer en andere aspecten hieromtrent.

Deze verf is echt bedoeld om een deel op te frissen aan de buitenkant of buiten , als je hele huizen wilt gaan verven, dient er vakkundig gekeken te worden door bijvoorbeeld een schilder. Is het enkelsteen, moeten er reparaties aan gebeuren , wel of niet geisoleerd , dan is de vakkundig oog van een schilder zeker aan te raden. Wij kunnen u ook in contact brengen indien gewenst. Het is een bouwtechnisch aspect.

Maar ga je voor een tof kleurtje onder die mooie veranda, de mooie stenen muur achter in de tuin, dan is deze verf een absolute aanrader . Gevels zijn vaak niet heel ingewikkeld , dat is deels een muur en dat gaat prima, alleen het hele huis verven, dan even bovenstaand advies aanhouden.

De vraag wordt gesteld: hoe lang duurt het voor ik het weer opnieuw moet doen. Dat is lastig te beantwoorden, want hoe is het steen dat erop zit, waar staat het huis en welke kleur ga je gebruiken? Gemiddeld genomen is het tussen de 5 en 8 jaar zo  ongeveer.

 

We gaan dit blog up to date houden, mochten we vaker een zelfde vraag krijgen dan zullen wij deze hier plaatsen en dan het antwoord erbij zetten. Wij zijn hierover altijd in direct contact met het lab.

 

Gevelverf shop je hier KLIK

 

Succes en heel veel plezier met Restylen

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *