Fusion Ultra grip

wat is Ultra grip en waarom heb ik heb ik het nodig

Of hoe maak je het onmogelijke, mogelijk met de Fusion Ultra Grip.

 

Hoe gebruik ik ultra grip?

 

Heb je een glad lijkend vernis om over te verven of een fineer kast? Raad eens? Je kan ze allemaal verven met de Fusion Mineral Paint!

 

Als je een ondergrond hebt die super glad is en je denkt niet dat licht opschuren gaat werken, glas is een goed voorbeeld, dan heb je dit potje vol magie nodig. Ook keramiek behoort tot deze mogelijkheden.

 

Hoe werkt het?

 

Het aanbrengen van een laag Ultra Grip zal kleine (onzichtbaar voor het blote oog) hobbeltjes creëren in je gladde ondergrond. Zo zorgt het voor een hou vast voor de verf.

 

We vinden het leuk om te denken dat de Ultra Grip het onmogelijke, mogelijk maakt.

 

Wanneer zou je Ultra Grip moeten gebruiken?

 

Als je bijvoorbeeld een fineer keuken restyled is Ultra Grip je beste vriend. Je ontvet eerst met de ontvetter, dan licht opschuren, afnemen met een schone doek en een laag van de Ultra Grip is wat je nodig hebt.

 

Wij brengen de Ultra Grip het liefst aan met de Microfiber rollers voor een super gladde afwerking zonder kwast streken.

 

Als je een meer rustieke afwerking wilt bereiken op je project. Breng dan de Ultra Grip als een dikke laag aan met een kwast. Dit is een goede look en een fantastische methode om van glad naar hand afgewerkt te gaan.

 

Als je geen kwast streken wilt moet je de Ultra Grip dun aanbrengen of gebruik een roller. Het ligt allemaal aan de look die je wilt hebben als eind resultaat.

 

Let op! Ultra Grip is niet voor als je ongeduldig bent! Je moet dit magische product 12 uur geven om zijn werk te kunnen doen en uit te harden voordat je gaat verven. Maar ik beloof je, het is het waard!

 

Ultra Grip is niet alleen voor keukens en glas. Kijk hieronder naar de prachtige transformatie van Southern Revivals. Gewoon zo simpel mooi en nog een voorbeeld van de schoonheid van verf!

 

Gerestylde kast met Fusion Mineral Paint

 

Fusion spant zich in om het onmogelijke mogelijk te maken. Laat je verbeelding de enige beperkende factor zijn in je creaties. Als het lijkt alsof het niet zou werken met verf, kan je er zeker van zijn dat het met Fusion wel kan. We hebben ook al keukens gepost met folie waar we dit eerst op hebben aangebracht.

 

Ultra Grip maakt het onmogelijke, mogelijk!

 

Veel plezier!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *