Hittebestendige verf kopen

Hitte bestendige verf

Allereerst is het belangrijk te weten dat er een verschil zit tussen een aantal oppervlakten. Een radiator krijgt een heel ander soort warmte , dan bijvoorbeeld een vuurpot of openhaard. Dat betekent dan ook, dat er voor verschillende oppervlakten, verschillende verf soorten nodig zijn.

 

Buitenhaard verven met hittebestendige verf

Een buitenhaard heeft vaak veel te voorduren, we zetten deze nooit naar binnen, maar in de loop der jaren hebben we te maken met extreme weersomstandigheden. Langdurige regen, extreem hoge temperaturen in de zomer en ga zo maar door. Op den duur kan het zijn , dat je haard er minder mooi uit gaat zien. Dat is natuurlijk ook zo als je een :

BBQ verven

Vuurpot verven

Buitenhaard verven

Gaskachel verven

buitenhaard verven hittebestendig maisonmansion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zorg er voor dat je oppervlakte mooi schoon is. Zorg dat je de roest er netjes afborsteld, Eerst met een zachte borstel indien mogelijk, zo niet, schaf dan onze messing borstel aan elders in onze webshop bij verftechnieken. Altijd je oppervlakte goed ontvetten en wat opschuren voor je de hittebestendige verf of spuitbus gaat gebruiken. Hou in de gaten dat de blikjes slechts 100 ml zijn. Echter voldoende op toch weer leuke klusjes mee aan te pakken.

Radiator verven hoe doe je dat?

We hebben in onze Montana gold matte serie, een paar honderd kleuren in de matte versie. Deze spuitbussen kunnen een warmte aan van ongeveer 90 graden, een prima product voor o.a. een radiator. Een groot voordeel aan dit product is de kleurvrijheid die je hebt, er zijn een paar honderd kleuren, jouw kleur zit er vast bij KLIK HIER . Ik zelf deed ooit een radiator live op Facebook, het is een wat ouder filmpje, maar wellicht heb je er wat aan. Lees onder het filmpje verder…..

 

Hittebestendige verf boven de 100 graden

Het is goed te weten dat veel projecten enorm heet kunnen worden en daar dan ook een speciale verf voor nodig hebben. Let hierbij ook op de afplaktape, we hebben een categorie afplaktape, daarin ook tape voor boven de 100 graden KLIK HIER. Dit zijn ivm lijm en brandgevaar allemaal factoren om rekening mee te houden. We hebben spuitbussen en blikjes hittebestendige verf, ieder heeft vaak een eigen voorkeur. Bij de spuitbussen dunne lagen aanbrengen en tussentijds goed laten drogen. De producten vind je in de categorie KLIK HIER en zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld een uitlaat of onderdelen van scooters.  Dus niet alleen voor vuurpotten geschikt.

Lees goed de product informatie in onze webwinkel bij het product, vaak moet u even iets verder naar beneden scrollen voor alle details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *