Hout stoer of landelijk maken Verniswas

Hoffzstijl look met verniswassen van maisonmanison

Verniswassen

 

Met het mooie logo van Maisonmansion, staan deze 250 ml blikken mooi op elke plank. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste, je kunt er fantastische projecten mee restylen. Met name hout van kleur doen veranderen en dan ook nog van een hele goede bescherming voorzien. Voor sommige mensen is het een beetje verwarrend. Vernissen of lakken zijn doorgaans transparant, de Blanco versie van deze verniswas is dat dan ook. Echter de andere 2 zijn voorzien van kleurpigmenten.

De Landelijke en de Stoere verniswas. Momenteel hebben wij kwasten die gemaakt zijn van hout, wat geen regenwoud bedreigd. Die kleine keurmerken zijn erg belangrijk, in een tijd als deze. Op het onderstaande filmpje laat ik zien , hoe de kwasten in elkaar zitten. Want onze verniskwasten zijn best bijzonder te noemen met hun containertjes.

Onder het filmpje plaats ik de foto’s . Tenslotte is het leuk om een werkwijze te zien, maar nog meer om te zien hoe het uiteindelijk is geworden. Ik maak bij mijn filmpjes expres gebruik van vurenhout, dit omdat het mooi licht van kleur is, zodat wij de kleuren goed over kunnen brengen. Bedenk dat als je teak hout hebt, of eiken, de verniswassen met kleur anders opkleuren dan deze bij mij op vurenhout. Test daarom een stukje voor het beoogde resultaat en uiteraard de gewenste techniek.

 

Hieronder het filmpje wat je ook terug kan vinden op onze Youtube kanaal MaisonmansionTV, vergeet je niet te abonneren.

 

 

Landelijke verniswas, foto 1 met de veegtechniek, foto 2 met de plat opgezette versie (KLIK HIER VOOR BESTELLEN LANDELIJKE VERNISWAS)

Landelijke verniswas veegtechniek hout landelijk maken landelijke verniswas ook voor buiten en trappen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stoere verniswas, foto 1 met de veegtechniek, foto 2 met de plat opgezette versie (KLIK HIER VOOR BESTELLEN STOERE VERNISWAS)

 

 

 

nieuw hout stoer maken met stoere verniswas van maisonmansionnieuw hout stoer maken met stoere verniswas van maisonmansion

2 reacties op “Hout stoer of landelijk maken Verniswas

  1. Hallo, kun je met de stoere kleur reeds gebeitste teakkleur laten verdwijnen?
    Ik heb blank grenen stoelen gebeitst met teakkleur. Maar is veel te oranje geworden.

    Ik hoor het graag!
    Vr gr. Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *