Hallo mede-restlyers,

 

Ik wil me graag even aan jullie voorstellen. De meeste van jullie kennen mij al van de facebookgroep Restylen in Huis. Ik heb een tijdje terug van Diana en Dave de kans gekregen om als blogger te gaan werken voor Maison Mansion. Toen mij dit gevraagd werd, kwam er stiekem een droom van mij uit. Mijn hobby uitvoeren en er nog over mogen schrijven ook, ik kon het haast niet geloven.

 

Mijn naam is Angelique Bouwmeester-Bordino en woon samen met mijn man enĀ  2 jongens van 6 en 7 jaar in het mooie Drenthe. Mijn liefde voor restylen is ooit geboren door geld gebrek en toch graag leuke meubels in huis willen. Ik ben toen simpel begonnen met kleine projecten en nu 10 jaar later moet alles eraan geloven wat ik tegen kom. Het is een ware passie geworden om meubels een nieuw jasje te geven. Van nieuwe meubels tot afgedankte meubels en meubels met emotionele waarde. Het kan mij niet gek genoeg en elke keer leer ik weer nieuwe technieken erbij. Dankzij de Facebook site van Maison Mansion ben ik in contact gekomen met Diana, waar ik mijn passie mee kon delen en waar ik elke keer nog ontzettend veel van leer. Mijn hobby is tegenwoordig uitgebreid met oa ook het opknappen van meubels voor andere mensen. Nadat onze meubels in huis voorzien waren van meerdere lagen verf, moest ik toch andere manieren bedenken om te kunnen blijven restylen. Vandaar nu dan ook restylen in opdracht en bloggen. Ik hoop dat iedereen dmv mijn blogs enthousiast wordt om te gaan restylen, maar ook door mijn uitleg durft te gaan restylen!!!

 

 

Ik hoop dat jullie, net als ik, erg gaan genieten van de mooie en informatieve website van Maison Mansion, vol met leuke blogs, tips & tricks en leuke aanbiedingen.

 

 

Veel Restyle plezier allemaal,
groetjes Angelique

 

Een van mijn vele projecten is o.a. deze tuintafel