Een donkere kast in een lichte krijtverf, zo doe je dat

 

Donker hout licht verven

 

Iedereen staat er wel eens voor, een donker prachtige vorm meubel, maar oei de kleur is helemaal niet meer je smaak. Er even van uitgaande dat deze kast geen bijzonderheden heeft, zoals bloedend hout of een wax laag.

 

Donker hout is lastig te verven roepen heel veel mensen, maar niets is minder waar. Het is helemaal niet zo lastig als je zou denken. Deze prachtige meidenkast is toch zeer donker te noemen en heeft prachtige vormen. De keuze van @label283 is gevallen op de licht grijze betonkleur Izora uit onze basiskleuren Maisonmansion krijtverf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste stap is ontvetten, daar gebruik je de MaisonMansion ontvetter voor. Je spuit het over je project op 1 deel en neemt het af met een droge of licht vochtige doek. Zorg dat je project daarna kan drogen.

MaisonMansion ontvetter is een product dat je niet rond moet spuiten, zoals je met een schoonmaakmiddel doet. Deze ontvetter is zeer zuinig in gebruik. Indien er veel troep van een project af blijft komen, herhaal dan je stap nog eens.

Is je project goed droog? dan aan de slag met het schuurblokje. Opschuren is wel 1 van de belangrijkste Prep (voorbereidingen) die er is. Opschuren is wel anders dan kaal schuren, je hebt binnen no time het blokje over de hele kast heen gehaald. Neem af met een schone, pluisvrije doek.

 

 

Donkere kast licht verven met krijtverf

Als je het blik met de MaisonMansion krijtverf openmaakt, zorg dan dat je de verf even doorroert met een roerhoutje. Zodat de kleurpigmenten en de droge stoffen zich goed kunnen vermengen. Laat het blik tussen het verven door niet te lang openstaan. Het water in de verf zal anders te veel verdampen, waardoor de verf in te warme ruimtes , zou kunnen indrogen (kan wat dikker worden)

 

Breng de krijtverf altijd aan met een goede kwaliteits kwast, in dit geval is de Patent kwast 18 gebruikt. Maak van je verf klus een compleet project, goede producten en een slechte kwast, zal direct te zien zijn.

De kwast na het gebruik even tot halverwege de borstel (haren) in een beker water plaatsen, na een half uur even uitspoelen onder een lauw warm beetje water. De kwasten kan je onderhouden, en zacht houden met onze kwastenzeep uit de webshop.

 

donkere kast geverfd in lichte krijtverf

 

Alle producten staan op rij:

  • ontvetter
  • Schuurblokje
  • patent kwast rood rond
  • MaisonMansion krijtverf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *