Keuken verven met Fusion mineral paint

keuken verven met maisonmansion, fusion keuken verven

Hoe verf je een keuken?

 

Nou zijn er 100 en 1 keukens op te noemen, maar laten we even uitgaan van de meest standaard keukens die we dagelijks in onze privebox op ons facebookaccount @maisonmansionrestylen ontvangen.

Er zijn een aantal manieren om een keuken aan te pakken, dat kan feitelijk met elke verflijn en vernislijn die we hebben, maar dit blog gaat over de Fusion Mineral paint in onze collectie. Deze collectie bezit 53 kleuren waarvan er 6 een metallic zijn. Onderling zijn alle kleuren goed te mengen tot custom blends.

Kijk eens in ons blog over deze mixen, klik hier.

 

keuken verven maisonmansion, fusion keuken verf

 

Feitelijk is je hele keuken aan te pakken met de Fusion. Of het nu de kastjes zijn of de koelkast, de tegeltjes of de lampen. De hele keuken kan in de Fusion, ongeacht het materiaal.

We hebben er al veel gepost en elke keer krijgen we dezelfde vraag, wat kost dat.  We zullen hieronder een boodschappen lijstje cq stappenplan plaatsen, zodat u zelf alles uit kan rekenen. Tenslotte is de ene keuken de andere niet qua maat en veel wensen zijn verschillend. De 1 wil 2 kleuren mixen, de ander wil van zwart naar wit, dat zijn allemaal stappen om rekening mee te houden.

 

keuken verven, verven van je keuken, keuken verven Fusion    keuken verven maisonmansion, fusion keuken verven

 

Dit zijn de stappen en dit is je boodschappen lijstje, je kan elke keer op het product klikken en dan kom je in de webshop terecht voor de prijs. Zo kan je je eigen boodschappen lijstje optellen en uitrekenen.

1 Ontvetten met St marc korrels, dit is misschien wel naast de droogtijden, de belangrijkste stap , Klik hier 

2. Laten drogen

3. Opschuren met schuurblokjes, wij hebben niet diegene uit een bouwmarkt, voor een gemiddelde keuken heb je er 3 nodig , Klik hier

4. Afnemen met een pluisvrije doek

5. Op een gladde keuken , zoals hoogglans of fineer of mdf altijd eerst de Fusion Ultra grip. Let goed op hoe je deze aanbrengt op mijn fb pagina heb ik hier een filmpje over gepost met tips. Klik hier

6. Fusion kleur naar keuze, vaak raden we 2 lagen aan, heb je gekozen voor een wit tint of bijv. kleuren als de Renfrew blue of Little Teapot dan heb je zeker 3 dunnen lagen nodig. Dry to the touch in 30 min, overschilderbaar in 2 uur (bij normale kamertemperatuur) hou de Curingtime zoals beschreven bij het product goed in de gaten Klik hier

7. Fusion Mineral paint heeft een ingebouwde topcoat, maar bij high traffic raden wij zeker de Fusion ToughCoat aan, just to be sure. Let op met donkere kleuren Paint en de Tough coat, ga dan zeker over op de sponspenseel. Zie mijn filmpje op mijn fb account

Hou de droog tijden goed in de gaten, gebruik de juiste kwasten, ga daar niet de fout mee in. De verkeerde kwasten voor deze prachtige verf, kunnen bepalend zijn voor hoe het er uit komt te zien.

 

keuken verven maisonmansion, fusion keuken verven    

 

 

Hier in dit blog zie je diverse foto’s van keukens die aanpakt zijn met onze Fusion mineral paint door onze eigen klanten. We adviseren u daarom graag , u kunt ons emailen via info@maisonmansion.com of via PB facebookgroep @maisonmansionrestylen 

 

 

keuken verven maisonmansion , fusion keuken verven

web statistics


2 reacties op “Keuken verven met Fusion mineral paint

 1. Goedemiddag,

  op D.V. 17 juli hopen mijn verloofde en ik te trouwen. De sleutel van het huis krijgen we 2.5 week van te voren.
  We willen graag het aanrechtblad en de tegeltjes verven, naar aanleiding daarvan hebben we de volgende vragen:
  – Is een glad aanrechtblad (geperst hout met een toplaag) over te schilderen in: Fusion Mineral Paint Soap Stone 500 ml? En zo ja, is dit afneembaar?
  – Zijn tegeltjes in de keuken over te schilderen in Fusion Mineral Paint Little Lamb 500ml? En zo ja, is dit afneembaar?
  – Komt de antracietkleur van fusion mineral paint binnenkort weer, zo ja wanneer is die leverbaar?
  – Is het restylen van de keuken binnen 1 week haalbaar, de droogtijden et cetera in achting genomen, en kun je je keuken daarna meteen gebruiken volwaardig gebruiken? Ik las ergens iets over 21 dagen uitharden, dat is bij ons niet mogelijk omdat wij maar zo kort de tijd hebben, is dat een probleem?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *