Kleurvolle sterren in de Metallics

Montana metallic kerst sterren bij Maisonmanison

TIJDLOOS DECOR VOOR ELK SEIZOEN

Er zijn geen geheimen als Kerstmis voor de deur staat. Elke etalage waarin u kijkt of elke straat die u door rijdt, heeft een prachtig decor en verlichting om u in de kerstsfeer te brengen. Een rode draad die ze allemaal lijken te hebben, is de metaalkleur. En waarom niet, het is prachtig! We raakten geïnspireerd en besloten om ons metalen Christmas Star-decor te veranderen in een tijdloos, glamoureus decor voor het hele jaar door. Die toevallig ook perfect is voor Kerstmis.

 

GEBRUIKTE MATERIALEN

 

HOE HET IS GEDAAN

Online zijn diverse metalen sterren te vinden, deze hebben we  eerst schoongemaakt van stof en olie. Daarna hebben we ze laten drogen. Zorg dat je alles bij elkaar hebt. , zoals alle materialen en het schudden van bussen.

Handschoenen? Check!

Masker? Check!

Snoer om de sterren later op te hangen? Check!

Dat was gemakkelijk, dus naar de opslag om de Montana Metallic Effect kleuren en de Montana Metaal Primer te pakken.

We schudden alle blikken voor ongeveer 2-3 minuten. Draai ze vervolgens om, verwijder de spuitmondjes en haal de kleine zwarte veiligheidsring eronder uit. We hebben de spuitmondjes opnieuw erop gedrukt en deden een testspray op een stukje wat we niet gingen gebruiken om te controleren of alles klaar was voor gebruik. Nu waren de bussen klaar voor gebruik en kunnen we  beginnen!

 

Wij adviseren om handschoenen en een masker op te doen. We legden de sterren op het afdekzeil en gaven ze een laag van de Montana Metaal Primer. Dit geeft de kleur niet alleen iets om aan vast te houden, maar helpt ook later te beschermen tegen roest, schilfers en krassen. We lieten ze drogen en kwamen later terug om de kleur aan te brengen. Om ervoor te zorgen dat de blikken precies goed werden gemengd, schudden we ze opnieuw. Daarna spoten we de prachtige kleuren van de Metallic Effect serie op de sterren. Deze lijn heeft een eigen product categorie in onze webwinkel KLIK HIER

 

Je kan kiezen om één of een aantal sterren in dezelfde kleurtinten te doen met je interieur. Elke ster kreeg een prachtige metalen make-over. Tegen de tijd dat we bij de laatste ster kwamen, waren de eerste al bijna droog. We legde ze weg en lieten ze drogen tot de volgende dag.

 

De volgende de dag waren we blij met hoe het was uitgepakt. Stuk voor stuk een klassiek decor, een symbool en een fantastisch hulpmiddel om elke kamer in huis op te fleuren. Maar we blijven voorlopig bij het kerstdecor. Het laatste wat moest gebeuren om het plaatje compleet te maken was het toevoegen van het snoer, zodat ze opgehangen konden worden. Nu was dat gelukkig eenvoudiger dan we dachten en het resultaat is geweldig.

 

Dit project is makkelijk voor elk restyle niveau. Het kost slechts 10-30 minuten van je tijd, afhankelijk van hoeveel sterren je decoreert. Een tip van ons; plan het rond etenstijden of afspraken, zodat je andere afleiding hebt terwijl de sterren liggen te drogen en tegelijkertijd geduldig blijf. Veel plezier met restylen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *