Krijtverf tips en tricks

krijtverf is verven zonder schuren

Krijtverf van Maisonmansion

 

Krijtverf is niet alleen een bijzondere verf in de looks, maar tevens een makkelijke verf in gebruik. Onze krijtverf heeft een eigen uitstraling, welke ook fluweelachtig of poederachtig genoemd kan worden. Door de samenstellen van onze krijtverf met tevens krijt, krijgt u deze unieke look.

 

Kindvriendelijke krijtverf

De verf is kindvriendelijk, reukarm , milieuvriendelijk en u heeft alle kleurvrijheid. De krijtverf van MaisonMansion is licht afwasbaar en op waterbasis. Deze verf is niet krasvast, bij aanbrengen op bijvoorbeeld tafelpoten of stootborden van een trap, altijd afwerken. Indien twijfel over welke afwerking het beste past , klikt u dan op de Whatsapp onder aan deze pagina. Wij beantwoorden u vragen graag. Elk project is anders en eerlijkheid gebied te zeggen dat het ook vaak niet afgewerkt hoeft te worden.

 

Wat maakt MaisonMansion anders

Wij zijn een paar jaar op de markt met MaisonMansion krijtverf, wij zijn in vergelijking met andere merken dus vrij laat ingestapt. Maar ik heb wel al jaren en jaren kunnen ondervinden, zien en proberen wat vooral niet werkt voor ons of onze klanten. Aan uitstraling, verwachtingen, verwerken van de verf en meer. Onze krijtverf mag zich bovenaan de lijst in kwaliteitsverven scharen.

Stof of leren stoel verven met krijtverf

Stappenplan krijtverf

Een project altijd ontvetten, ook uit hygiënisch oogpunt, onze MaisonMansion ontvetter is een aanrader (KLIK) dat kunt u afnemen met een pluisvrij droge doek. Ontvetten van een project is altijd stap 1, als dat droog is lichtjes mat opschuren (dat is wat anders dan kaal schuren) en dan het stof even verwijderen voor er geverfd gaat worden. En dan kunt u aan de slag, neem vooral voldoende verf op de kwast, dat is misschien wel de allerbelangrijkste tip.

Krijtverf tips

Heeft u glas, kunststof of fineer materialen en wilt u met krijtverf aan de slag? Dan ontvetten, opschuren, afnemen en eerst de multi primer aanbrengen (KLIK)

Wilt u een veel of zwaarder gebruikt item in de krijtverf zetten? Dan altijd afwerken, elk project heeft daar zijn eigen tips voor, klik even op whatapp voor u tip.

Kleuren krijtverf

Wij hebben naast ons eigen mooie MaisonMansion kleurenpalet ook een eigen mengsysteem, daarin kunnen wij ook andere merknamen mengen in onze eigen samenstellingen. Zoals de RAL en de NCS waaier, het kleurrecept is 100% hetzelfde, maar de verf is van MaisonMansion. Hou er wel rekening mee dat elke verf een andere uitstraling heeft.

Je eigen kleur gemixed in Tegelverf van Maisonmansion

Krijtverf tips

Heeft u een fineer, glas of hoogglans project en wilt u met krijtverf aan de slag, gebruik dan eerst de primer (klik) zodat de verf goed kan hechten. Deze verf is niet krasvast en kan (vet)vlek gevoelig zijn, hou hier rekening mee als u voor deze verf kiest.

Kwast voor krijtverf

Gebruik van de juiste kwast is essentieel voor de looks van de mooie krijtverf. De Staalmeester Ovale kwast, de rode ronde patent kwasten of de rode platte kwasten bevelen wij sterk aan, let op de maat die past bij u en uw project. KLIK

Verftechnieken

Verftechnieken met krijtverf van Maisonmansion zijn eindeloos in te zetten, we laten ze veelvuldig zien op Social media. 1 Van de technieken is dat we de Secret een gelei , welke samen met de krijtverf gebruikt wordt, te laten zien als Betonlook. Klik hier voor een video.

Klantenervaring

In onze facebookgroep Restyleninhuis vindt u inspiratie, motivatie en heel veel posten van klanten die allemaal al aan de slag zijn gegaan met onze krijtverf. Van trap tot plafond, van muur tot leren stoel en van tafel tot kast. Zeer creatief en u kunt daar ook gelijk uw vragen stellen over hoeveelheid, kosten, gebruik en andere vragen die u bezig houden.

 

De verkoop van onze krijtverf gaat via onze webwinkel (klik) of via de winkel in Nunspeet (klik) , er zijn geen verkooppunten die de verf aanbieden. Wij hebben wel een Duitse webwinkel (klik) 

Kijk gerust eens op Youtube (KLIK) voor de vele video’s die er gemaakt zijn ook met de Maisonmansionkrijtverf.

Creatieve groet

Team Maisonmansion

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *