Marmeren badkamer DIY

pimp je badkamer met Maisonmansion

Marmeren badkamer DIY

 

Super leuk dat je meeleest, leuke tips om je badkamer potjes en dergelijke op te knappen.

 

Kleurrijke accenten

In de badkamer is meestal de basis van alles zwart en wit. Het is eenvoudig, tijdloos en gemakkelijk te onderhouden. Wanneer het je eenmaal gelukt is om de basis van je badkamer goed te hebben, hoef je alleen wat kleuraccenten toe te voegen, eraf te halen  of te veranderen wanneer je zin hebt in een frisse look.

Voor dit project heb ik gekozen om te werken met 2 roze Montana Gold tinten (Mortadella en Dusty Pink ) en 2 groene tinten (Manila en Manila Dark). Het kiezen van alledaagse voorwerpen, zoals zeepdispensers, tissueboxen of bekers is het makkelijkste, om mee te beginnen.

Er is hier niet voor 1 kleur gekozen. In plaats daarvan , een vleugje kleur toegevoegt aan delen van de objecten. Laat altijd genoeg zwart over om alle objecten met de basiskleur van de badkamer aan elkaar te verbinden. Dat geeft rust

. Mocht je projecten in alle verschillende kleuren hebben , kies dan bijv. zwart als basiskleur en spuit al je items eerst in één kleur. Pas dan alleen kleur toe op delen van je project.

 

Speciale effecten toevoegen

Het toevoegen van een speciaal effect kan details naar voren brengen. die anders over het hoofd zou kunnen worden gezien. En bovendien het is een DIY toch? Er is gekozen voor de Montana Marmer Spuitbus om mee te werken.Wij vinden het nog steeds de gaafste special effect bus.. Het stelt je in staat om een speciaal ‘iets’ toe te voegen, zonder alle kleur eronder te bedekken. In dit geval helpt dit om alle zwarte badkamerobjecten te verbinden voor rust en eenheid. Breng nogmaals de Montana Marmer spuitbus aan op meer dan 20 cm afstand van je objecten, zodat de spuitbus er organisch op landt. (mijn tip is om eerst te oefenen op een plankje of stuk karton)

Monochrome manden en objecten

Het mooie van badkamermand en voorwerpen is dat ze niet duur zijn. Hoe goedkoper ze zijn, hoe grote de kans dat ze zijn gemaakt van natuurlijk materiaal zoals jute, hout of suikerriet. Montana Gold spuitbussen spuiten perfect op natuurlijke materialen. Vergeet niet dat je dan niet elk seizoen nieuwe manden en objecten hoeft te kopen, maar ze gewoon een nieuwe kleur kunt geven. Ik koos ervoor om de kleuren te gebruiken die ik eerder al gebruikte om het zwart-wit te houden en om de marmeren badkamerversiering eenvoudig te houden.

 

Een paar kleine tips om te onthouden! Als je je objecten één kleur wilt verven voordat je begint, gebruik dan een Montana Gold kleur. Dit omdat deze compatibel is met de volgende spuitbus. Zorg ervoor dat de objecten die je verft schoon en droog zijn. Laat de verf 24 uur drogen voordat je verder kleuren of effect spuitbussen aanbrengt. Vergeet ook niet dat afplaktape je beste vriend kan zijn om de gebieden te beschermen waar u niet op wilt spuiten.

Of je nu een DIY pro bent of een beginner, dit project is voor iedereen mogelijk. Veel plezier met het mooi maken van je badkamer, toilet of misschien wel makeup tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *