Metallic muurverf effect muur tutorial

Metallic muurverf effect muur tutorial

 

 

Ik denk dat het de meest gestelde vraag is, van de afgelopen maanden. Hoe ik de muren doe. Er zijn ontelbare technieken en de voorliefde voor effecten op muren is al tientallen jaren geleden ontstaan bij mij. Alleen hoe vertaal ik wat in mijn hoofd zit, naar jullie toe? wat een uitdaging!

 

Ik denk dat met deze korte tutorial , jullie al een heel eind op weg komen.

Laat je een leuke reactie achter onder dit blog?

 

 

 

Je ken op de producten zelf klikken , als je product info wenst of het wilt bestellen. Dit gebruikte ik:

 

Rollertje

Metallic Muurverf Warm gold

Muurverf Neptunus Morticia

 

 

Een reactie op “Metallic muurverf effect muur tutorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *