Milk Paint projecten in de prachtige woonkleur Groen

Eigenlijk wilde ik alleen de foto’s posten ter inspiratie van de prachtige projecten die een aantal klanten van MaisonMansion hadden gemaakt. Maar toen werd ik nieuwsgierig:

 

Want betekend de kleur groen eigenlijk? toen vond ik dit:

Symbolische betekenis kleur groen – Emotie en eigenschappen

Emoties en eigenschappen die geassocieerd worden met (evenwichtig) groen zijn: balans in de energie, gevoel van tevredenheid, optimistisch, vol vertrouwen, vrede en harmonie in het leven. Groen staat in verband met genezing en hoop en geeft stabiliteit, richting, meer vriendelijkheid en geloof. Indien groen overactief is, dan neemt de energie snel af. Te veel groen leidt tot veeleisend, kritisch, jaloers en depressief zijn. Te weinig groen leidt tot apathische gevoelens en angst voor afwijzing.

 

Best een mooie betekenis vinden jullie niet? Dat we een prachtige nieuwe verflijn hebben van Miss Mustard Seed, is jullie hopelijk niet ontgaan, mocht dit als iets nieuws overkomen voor u?! klik dan hier.

Ik vind Milk paint van onze collectie erg bijzonder omdat…..kijk nu eens naar deze foto, je ziet een mooie poeder en door het te mixen met water, krijg je ineens een heel bijzondere kleur en van daaruit ontstaan projecten zoals hier verder naar onder in dit blog. Zeg nu zelf….;)

 

 

Een aantal leden van mijn facebookgroep Restyleninhuis, zijn druk aan de slag geweest met groen tinten uit die serie en zeg nu zelf, dat gaat ze meer dan goed af. Bewonder deze prachtige projecten en laat hieronder gerust een reactie achter. Delen van dit blog kan en mag altijd, onder aan dit blog staan balletjes, daar kun je het delen met je Pinterest account of op Facebook etc. Hoe gaaf is dat! dan inspireer jij andere ook weer.

Een dik compliment voor de creatieve dames achter deze projecten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze projecten zijn gedaan met de Kleur Boxwood (klik hier)

Dit prachtige kastje is gedaan in 2 kleuren Milk Paint en kijk eens hoe natuurlijk deze chipped, dat is een bijzondere bijkomstigheid van Milk paint! Wil je daar meer over weten?? klik dan gerust op deze link voor een ander blog , over chippen. Hier is het kastje gedaan met Layla’s Mint en de top met Boxwood.

 

 

Geweldige kast gemaakt door Bianca in de kleur Boxwood (klik hier) heel mooi afgewerkt met de Hennepolie. Hennepolie is een mooi product om een Restyle project met Milk paint af te werken, wil je meer weten over de Hennepolie, klik dan op deze link.

  

 

En dan last but not least, het bed van ‘onze ‘Ineke in de kleur Boxwood, in combinatie met onze Spuitverf Chrome gold. Erg mooi gedaan, kijk maar eens hieronder:

 

 

Als je met Milk paint aan de slag wilt, lees onze blogs hier bij Verftechnieken eens rustig door, of wordt gerust lid van onze Facebookgroep Restyleninhuis, gezellig!!

Groetjes Diana

 

 

 

2 reacties op “Milk Paint projecten in de prachtige woonkleur Groen

  1. Boxwood! Echt een geweldige mooie kleur groen.
    Moet zeggen dat ik je bed echt geweldig vind. Wat het goud betreft is het smaken verschillen, maar heel netjes gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *