Muurverf wat je kan schoonmaken

Muurverf wat je kan schoonmaken

Voor sommige muren is het van belang dat je de muurverf goed kan schoonmaken. Denk hierbij aan het toilet , douche of de muur achter het keukenblok.

 

MaisonMansion Muurverf

Onze muurverf is te verkrijgen in 1 liter en 2.5 liter en op aanvraag in grotere hoeveelheden. We hebben prachtige MaisonMansion kleuren en onze eigen machine om kleuren te mengen. Wij hebben kleur recepten van andere merken, maar kunnen ook met u meekijken of we een kleur voor u aan moeten passen.

 

Wat kost muurverf

Er is veel verschil in prijzen als het gaat om muurverf. Maar als je een hoge kwaliteit verwacht en goed schoon te maken, dan is de prijs ook hoger. Goed schoon te maken muurverf is niet alleen schoonmaken met een doekje. Maar dat betekent dat de muurverf ook vetspetters aan kan en diverse schoonmaak producten. Klik hier voor de muurverf van MaisonMansion en de prijzen.

 

De woongroene Xylia is een mooie warme groene muurverf.

 

Muurverf aanbrengen

De muurverf breng je aan in 2 lagen, deze verf is geurarm, droogt vrij snel en zeer makkelijk in gebruik. Aan te brengen met roller of kwast. Tevens te gebruiken (onverdund) om te spuiten.

 

We gaan meerdere blogs plaatsen met de muurverf. Zodat we de meest gestelde vragen kunnen splitsen in korte blogs.

Kijk gerust in onze webwinkel KLIK HIER

Of kom last in de winkel in Nunspeet, meer weten? KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *