Transfer aanbrengen how to do it

hoe werken transfers

Transfers aanbrengen

 

Een transfer aanbrengen is niet heel erg moeilijk, in de basis. We hebben een ruime collectie in onze webshop en winkel KLIK HIER.

Oefening baart kunst en geef jezelf ook de tijd om dit aan te brengen. Het is zonde als je het overhaast, een transfer is voor eenmalig gebruik.

Bij de Transfer wordt materiaal meegeleverd om het aan te brengen, je hoeft er bij degene die wij aanbieden, geen aparte krabbers bij aan te schaffen.

Sommige transfers kan je in 1 deel aanbrengen, maar vele bestaan uit diverse prints / designs, dus kan je uitknippen. Als je een grote maat besteld en je brengt het aan over bijvoorbeeld een ladekast, dan is een stanleymes een vereiste om er bij te hebben. In de webshop staan de maten bij de modellen, tevens mooie inspiratiefoto’s per item.

 

De transfers zijn ultiem over de MaisonMansion krijtverf en kan je later afwerken met bijvoorbeeld de MasionMansion . Vele jaren geleden (ik ben niet zo heel piep meer haha) hadden we van die mooie krasplaatjes of die plaatjes voor neptato’s. Kennen jullie die nog? je legt het ergens op en je krabt/schraapt er overheen, zodat de afbeelden verschijnt op je ondergrond. Je maakt dus een transfer, vandaar de naam.

Kies je transfer of het deel van de transfer dat je wilt gebruiken (wel uitknippen, niet op het geheel laten)

Kijk of het past op je project waar je deze wilt hebben en haal de beschermde folie van het deel af. Je kan transfers los neerleggen en ook met de hobbytape vastmaken. Let op dat je geen sterk afplaktape gebruikt op je krijtverf, zou zonde zijn als je het er af trekt.

Let het transfer zonder de folie op of tegen je project en veeg het rustig vast met vlakke hand. De bubbels moeten er uit geveegd worden. Gebruik de meegeleverde transferapplicator.

Het is belangrijk dat je met de transferapplicator de hele transfer behandeld, zodat elk detail van je transfer op je project “gedrukt” wordt. Sla geen cm over, als je het plastic verwijderd moet het hele transfer tot in detail op je project achterblijven.

Neem de tijd en bij twijfel gewoon nog eens overstrijken.

Nu kan je de folie verwijderen, rustig aan en als je ziet dat sommige delen nog blijven “plakken” even je folie terugvouwen en weer krabben met de transferapplicator.

Je gekozen Transfer design komt nu te voorschijn.

 

Druk met je vingertop, delen van je transfer vast die nog iets los liggen. En strijk zachtjes over je hele transfer zodat delen van de folie niet bubbelen en alles recht en strak is. We hebben deze transfers momenteel nog als tijdelijke partij.

We hebben een zeer uitgebreide collectie met Transfers KLIK HIER

 

12 reacties op “Transfer aanbrengen how to do it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *