Wat is All in 1 verf

All in 1 matte verf maisonmansion

Wat is All in 1 verf?

All in 1 verf is een op zich staande verflijn, de basis van dit product , heeft geen overeenkomst van de basis van een andere verflijn. Dit maakt het lastig om uit te leggen merk ik, omdat het heel menselijk is, om te vergelijken. De All in 1 , lijkt dat op..? of meer op..?  De All in 1 lijkt vooral op zichzelf en geeft een nieuw tijdperk aan.

Milieubewuster worden we allemaal, moeten we allemaal, of we willen of niet en deze verf brengt dat deel ook weer een stukje dichterbij. Daarbij komt dat niet iedereen houdt van zijdeglans verven of krijtverf. Veel mensen willen gewoon verven, punt. Het moet de kleur goed weergeven en mat zijn en niet te veel geven, om over na te denken. Dan is de All in 1 verf , de juiste verf.

Deze verf is vol van kleurpigmenten , wat maakt dat de kleuren heel mooi overkomen. Zwart is ook echt zwart, wit is ook echt wit. Zonder afleiding in de look van chalk of een glansgraad.

All in 1 verf met topcoat

 

Moet je All in 1 afwerken?

Wij kunnen hierin slechts een adviserende rol aannemen. Kijk naar het project wat je wilt gaan aanpakken. In 8 op de 10 gevallen is het niet nodig je project met de All in 1 af te werken. Maar er zijn en blijven uitzonderingen. Want niet elk huishouden is hetzelfde qua gebruik, denk hierbij aan , een tafel in een huis met 3 pubers of een tafel voor iemand alleen, die ook nog werkt. Denk aan de deur naar de meterkast of de deur naar het toilet, daar zit een enorm verschil in. Twijfel je over de afwerking? klik gerust de messenger chat aan op de homepage hier of het whatsapp venster, ik kijk graag met je mee.

De All in 1 voelt wat ruw aan

Dat klopt! de All in 1 kan na 2 lagen (wat ik altijd adviseer) wat ruwer aanvoelen dan bijvoorbeeld onze krijtverf. Door de hoge pigmentatie en de andere basis , is dat de samenstelling van het product in droge staat. Wat je kan doen en dat doe ik zelf ook, na 12 uur droging even met het schuurblokje er lichtjes overheen gaan. Dan voelt deze vaak veel smoother aan.

 

Keuken verven in All in 1

Kan de All in 1 overal op?

Nee , niet overal, het is daadwerkelijk een andere verf dan de Maisonmansion krijtverf, die we ook voor stof en leer gebruiken. Daar is de All in 1 niet geschikt voor. Echter merken we dat er ook heel veel uitzonderingen bestaan, zo verfde iemand vorig jaar , haar blauwe buitenzwembad , aan de buitenkant met de All in 1 Ozul. En dat gaf een wonderbaarlijk gaaf effect, en ja die werkt gebruikt, en ja die stond buiten. Dus soms, soms is het ook proberen en dat maakt deze verf uniek in zijn soort.

Is de All in 1 alleen voor binnen?

Nee , de All in 1 kan veilig naar buiten, ik deed vorig jaar, meerdere livestreamings op Facebook hiermee. Ik deed onze picknick set , geheel in de All in 1. Moet bekennen dat ik het toen ooit af wilde werken, maar dat kwam er niet van. Wel had ik de Schellak eronder gedaan, vanwege geimpregneerd materiaal en ondanks alle weersinvloeden, bleef de verf te gek. Maar ook in gebruik. Men zat er gewoon op met zomerbroek en korte broek en dat ging allemaal prima.

 

Wat zijn de minmunten van de All in 1?

Die zijn er niet echt, maar doordat mensen, andere verven gewend zijn, zijn dit wel puntjes om even rekening mee te houden. De All in 1 heeft een uithard tijd, dat is anders dan de droogtijd, hou hier rekening mee! De verf kan wat ruwer aanvoelen, maar zoals boven beschreven kan je dit verhelpen. Er zit geen UV filter in de verf, dus als je een diepe zwart gebruikt op kozijnen, moet je wel in de gaten houden of je dit met een van onze producten met UV filter wilt afwerken. Of dat je het na een poosje op die delen weer even opfrist. De verf is niet krasvast, dat is bijna geen enkele verf soort overigens. Krassen vang je op met de juiste afwerking. De enige krasvaste verf die wij hebben in onze Maisonmansion lijn is onze Traplak op basis van een PU LAK.

Kleurvrijheid

De All in 1 is echt een MaisonMansion verflijn, en te verkrijgen in onze Maisonmansion kleuren. Doordat het onze eigen verf is, kunnen wij dit ook mixen in ongeveer 70.000 kleuren naar wens. Twijfel je of we je kleur hebben? vraag het dan eerst na! De All in 1 verf goed mixen met de bijgeleverde roerhoutjes voor gebruik.

Wat is het verschil ?

Er is bestaan teveel verschillen tussen de krijtverf en All in 1, om op te noemen. Er is dan ook geen , “dit is beter” of “die moet daarop” , advies. Beide voelen anders, hebben een andere look, ruiken anders, smeren anders en hebben andere feiten om rekening mee te houden. Het blijft ten alle tijden een keuze en die hangt af van bovengenoemde factoren.

Klik door naar de categorie om te bestellen, KLIK HIER

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *