Wordt nu lid van Restyleninhuis!

Restylen in huis met MaisonMansion Facebook groep

Inspiratie en motivatie met en over MaisonMansion producten.

 

Wil jij net als meer dan 19.000 leden, ook aan de slag met Restyleprojecten in en om je huis? Leren zelf aan de slag te gaan? Probleempjes rond restylen voorleggen of juist laten zien wat je al gemaakt hebt?

Wordt dan lid van onze Restyleninhuis (besloten) Facebook pagina.

Waarom besloten? Om mensen die eigenlijk niets met de pagina te maken hebben te weren of posten die allemaal uitgezocht moeten worden. Verder denken wij dat mensen meer de vrijheid voelen hun posten te plaatsen als ze weten dat niet iedereen meekijkt/leest.

 

 

Facebookgroep restyleninhuis MaisonMansion

 

 

Veel mensen zijn lid van Facebookgroepen, het voegt vaak veel leuke informatie toe, maar niet veel mensen zijn op de hoogte van het feit dat je in elke groep regels hebt. De regels worden ten alle tijden opgesteld door de persoon die de groep opzet. Voor je een groep binnengaat of jezelf aanmeld, lees de omschrijving van de groep even of het vastgemaakte bericht met de regels. Zo zie je in 1 opslag of dit een groep is die bij je past en ben je op de hoogte van het wel en wee in zo een groep. Tenslotte kom je op ‘visite’ in een groep en net als men op visite komt bij jouw thuis, vind iedereen het fijn als die regels nageleefd worden.

Zo is deze groep een verlengde van onze webshop www.maisonmansion.com omdat we van mening zijn dat we dan uitgebreider terug kunnen komen op vragen rond o.a. onze producten of projecten. Dat houdt in dat geen enkele vorm van reclame, verwijzing of andere intensie tot verkoop toegelaten wordt. Als dat iets is dat je niet stoort? Voel je dan vooral heel erg welkom en meld je aan. Wij voegen de hele dag door leden toe en berichtjes voor posting keuren wij stuk voor stuk goed.

Facebook logo MaisonMansion

We vinden het superleuk mensen te helpen hun doelen te bereiken en met zijn allen een respectvolle groep te creeƫren.

We hopen jullie allemaal snel te zien in onze groep Restyleninhuis, klik hier voor de link.

 

Groetjes van het Beheer Diana en Dave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *