Hallo allemaal,

 

Wat leuk dat jullie op mijn blogsite MaisonMansion terecht zijn gekomen.
Deze blogsite is een verlengde van onze webshop www.maisonmansion.com , waar wij een uitgebreid assortiment  aan producten verkopen voor het restylen in huis.

 

Zelf heb ik noodgedwongen lange tijd online mijn boodschappen moeten doen, en vaak was ik teleurgesteld. De fles zag er anders uit als besteld, of de informatie ontbrak . En ga zo maar door…… klinkt dat bekend?
Toen we begonnen met MaisonMansion (wat feitelijk 2 x het woord huis/thuis is) wist ik dat we dat anders aan moesten pakken. Toen hebben we ten eerste een bedrijvenpagina op facebook gemaakt en vervolgens een facebookgroep.
De pagina MaisonMansion is erg hard gegroeid en laat diverse nieuwtjes, aanbiedingen, en alles van onze shop zelf zien.
De groep Restyleninhuis is een besloten groep met nu bijna 16.000 leden, die geheel bestaat uit projecten, tips, filmpjes etc. over en met onze producten uit de shop.
Zo kan iedereen zien hoe een flesje eruit ziet, welke kwasten er wel of juist niet gekozen moeten worden, en vooral, hoe moet je het gebruiken.

 

Zelf ben ik een fanatieke bloglezer, en ben ik lid van een aantal nieuwsbrieven en vind het super leuk om op de hoogte te blijven van bijv. heerlijke gezonde receptjes.
Deze blogsite is daar ook een beetje uit voortgekomen, allereerst omdat ik het zelf ontzettend leuk vind. En ik ben van mening dat je niets met de volle 100% kan doen als je er geen passie voor hebt.
Daarbij is het wel heel erg handig gebleken, vooral als mensen vragen hebben die vaker terug komen. Even verwijzen naar een blog en mensen hebben alle informatie in 1 klik.

 

De blogsite is nu helemaal vernieuwd en zal de komende tijd nog even wat puntjes op de i krijgen, maar ik ben zo ontzettend blij en vooral trots dat we al zover zijn gekomen.
Er wordt door veel personen hard gewerkt aan deze site, dat ziet niet iedereen, maar neem van mij aan dat het soms een hele klus is om met mij te werken haha.
Even dit fotootje daar, die kleur is te groen , kan dit er nog even bij? kortom……hard werken 🙂

 

Alle gekheid op een stokje, dit is een zeer serieus gebeuren en ik ben dan ook vol trots dat ik dit kan en mag doen.
Ik ben zelf al zolang ik me kan herinneren dat ik op mezelf woon aan het restylen en freubelen. Van een kinderkamer met gipsen vissen en een geheel met penselen getekend aquarium erom tot een Toscaanse muur met latjes, ik vond en vind het heerlijk om te doen.
Inmiddels 45 , samenwonend met mede eigenaar Dave,. en moeder van 3 kinderen, een zoon van 22 , een zoon van 20 en een dochter van 18 jaar. Ik ben een enorme dierenliefhebber en wij hebben dan ook een heuse beestenboel hier met 2 Rottweilers en 2 poezekinders.
Verder ben ik dol op het geven van workshops bij ons hier in Hierden en hoop ik dat jullie heel veel plezier gaan beleven aan deze nieuwe opzet.

 

Geef ons nog heel even de tijd het te perfectioneren en we hopen dan dat jullie vaak terugkomen, blogs delen, voorzien van leuke, gezellige reacties.
Veel leesplezier en bedankt voor je bezoek.

 

Groetjes Diana
Dit soort technieken ben ik gek op, het uiterste opzoeken van de mogelijkheid van een product.