Hallo allemaal,

 

Wat leuk dat jullie op mijn blogsite MaisonMansion terecht zijn gekomen.
Deze blogsite is een verlengde van onze webshop www.maisonmansion.com , waar wij een uitgebreid assortiment  aan producten verkopen voor het restylen in huis.

 

Zelf heb ik noodgedwongen lange tijd online mijn boodschappen moeten doen, en vaak was ik teleurgesteld. De fles zag er anders uit als besteld, of de informatie ontbrak . En ga zo maar door…… klinkt dat bekend?
Toen we begonnen met MaisonMansion (wat feitelijk 2 x het woord huis/thuis is) wist ik dat we dat anders aan moesten pakken. Toen hebben we ten eerste een bedrijvenpagina op facebook gemaakt en vervolgens een facebookgroep.
De facebook pagina MaisonMansionrestylen  is erg hard gegroeid en laat diverse nieuwtjes, aanbiedingen, en alles van onze shop zelf zien, we hopen deze dagen de 52.000 likes te behalen !!
De groep Restyleninhuis is een besloten groep met nu bijna 47.000 leden, die geheel bestaat uit projecten, tips, filmpjes etc. over en met onze producten uit de shop.
Zo kan iedereen zien hoe een blik eruit ziet, welke kwasten er wel of juist niet gekozen moeten worden, en vooral, hoe moet je het gebruiken.
Inmiddels zijn we ook aanwezig op Instagram met 14.500 volgers en gebruikt Facebook en de MKB Nederland mijn account daar voor trainingen, volg jij me al?
Voor visueel ingestelde mensen hebben we 2 kanalen, Pinterest om lekker te scrollen en Pins op te slaan, we hebben vaak maanden er tussen waar we tussen de half miljoen en een miljoen kijkers hebben. Wie weet doe je daar leuke inspiratie op , je kan ons daar volgen @maisonmansion .
Of videos, met meer dan 160 videos zal er vast een video bij zitten waar je wat aan hebt @maisonmansionTV

 

Zelf ben ik een fanatieke bloglezer, en ben ik lid van een aantal nieuwsbrieven en vind het super leuk om op de hoogte te blijven van bijv. heerlijke gezonde receptjes.
Deze blogsite is daar ook een beetje uit voortgekomen, allereerst omdat ik het zelf ontzettend leuk vind. En ik ben van mening dat je niets met de volle 100% kan doen als je er geen passie voor hebt.
Daarbij is het wel heel erg handig gebleken, vooral als mensen vragen hebben die vaker terug komen. Even verwijzen naar een blog en mensen hebben alle informatie in 1 klik.

 

 

Deze blogsite was na ruim 5 jaar toe aan wat verfrissing en daar werken we hard aan, oude blogs verwijderen en relevante plaatsen, blijf ons volgen voor meer.

 

Ik ben trots op mijn bedrijf en waar we nu staan, dat ik contact heb elke dag, de hele dag met klanten die mij voorzien van feedback om onszelf te pushen te verbeteren en de beste versie van ons zelf te worden.
Samenwonend met mede eigenaar Dave in een klushuis (te volgen op instagram @huisjekasteeltjebeestje)  en moeder van 3 kinderen, een zoon van 27 , een zoon van 25 en een dochter van 23 jaar. En binnenkort oma van de 2e.  Ik ben een enorme dierenliefhebber en wij hebben dan ook een heuse beestenboel hier met 1 Rottweiler en een Puppie Sky (te volgen op instagram @sky_englishbulldog ) en 3 poezekinders.
Verder ben ik trots op ons nieuwe pand waar we inmiddels met een mooi team werken van 5 mensen.

 

Wat leuk dat je hier bent en laat gerust een berichtje achter om even te laten weten dat je er was.

 

Groetjes Diana